Att vara en vetenskapsjournalist, författare och föreläsare innebär att jag kommunicerar med min publik på olika sätt.

Jag föreläser ofta och gärna om biologi och bioteknik. Den kommande revolutionen inom bioteknik och genteknik intresserar mig mycket och jag diskuterar hur jag tror att det kommer att påverka lika mycket som den digitala revolutionen. Jag berättar också inspirerande och underhållande om de fantastiska, skrämmande och konstiga djur som utmanar våra vanliga föreställningar om hur världen fungerar. Läs gärna mer på Föreläsningar .

Som frilansande vetenskapsjournalist skriver jag  för olika  uppdragsgivare.  Jag var under några år på Dagens Nyheters vetenskapsredaktion. Senare har jag skrivit artiklar för bl.a. Forskning och Framsteg och Ny teknik. Några av mina alster alster hittar ni under Artiklar .

Jag har också arbetat på Sveriges Radios (SR) vetenskapsredaktion. Under de åren sökte jag information i relevanta medier, intervjuade experter och skapade program inom många olika områden. Några av dem finns nämnda under Radioprogram .